Kun %1 tilbage

Wonderland Sonate W8 kontinental seng - 180/210x210 cm.

Fra 25.999,00 kr.

Pris er ekskl. gavl
Ekstra blød skulderzone
Flere hårdheder
Vendbar madras
Vaskbart betræk 60°C 
Exclusive pocket fjedrer
Kvalitets latex polstring

Delbetaling
2.600 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 25.999 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 2.600 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 25.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Wonderland Sonate Kontinental seng 210x210 cm.

Er en fremragende kontinentalseng, der giver en perfekt støtte og fantastisk sove komfort.
Den enestående komfort skyldes Wonderlands Exclusive Pocket fjedrer i hovedmadrassen og deres standard pocket i undermadrassen, Dette medvirker til den rette trykaflastning og den perfekte komfort.
Exclusive Pocket er en progressiv fjeder, som er blød i toppen og bliver mere og mere fast jo mere den belastes og derved giver den en dejlig blød fornemmelse samtidig med at den støtter dig helt korrekt omkring de tungere dele af kroppen som fx hofterne.

Sengen har ligeledes affjedrende trælameller i bunden, som kan justeres i fasthed under hoften. Dette giver det sidste i forhold til individuelle komfort, som her kan tilpasses netop dine behov. Alt dette i sammenhæng med Wonderlands kendetegn, nemlig skuldrezonen, giver den optimale nattesøvn.

En ekstra detalje er at alle tekstiler fra Wonderland nemt kan tages af og vaskes ved 60°C. dette skyldes lynlås hele vejen rund om madrassen.

MADRASSEN

Springmadrassen er med Exclusive pocket fjedre, hvor hver enkelt fjeder er hærdet og indsyet i en tekstilpose. Den er inddelt i 5 komfort zoner hvor der er blødere fjedre i skulderzonen. Rundt om fjedrene er der latex som har en god fleksibilitet der hjælper dig ned til komfortzonerne. Betrækket kan tages af og vaskes ved 60 grader.

DIN MADRAS HÅRDHED

Sengens madras fås i forskellige hårdheder så du kan opnå den bedste søvnoplevelse. Når du skal vælge hårdheden af madrassen skal du tage dig og din partners vægt og kropsbygning i betragtning.

Som tommelfingerregel gælder følgende:
Soft: Anbefales til personer under 50kg.
Medium: Anbefales til personer mellem 50-75kg.
Fast: Anbefales til personer mellem 75-95kg.
Xtra fast: Anbefales til personer over 95kg

TOPMADRAS

Classic Latex 
Er meget slidstærk, giver særdeles god ventilation og sikrer dig det bedste soveklima. Rapid Dry tekstil giver ekstra god fugttransport og holder dig tør under søvnen. Vaskbart tekstil ved 60°C giver en seng, som altid er ren og behagelig at sove i. Højde: ca. 6 cm.
Premium Hyperflex 
Topmadras er et blødt miljøskum med høj elasticitet og god ventilation. Rapid dry tekstil giver ekstra god fugttrasnport og holder dig tør under søvnen. Vaskbart tekstil ved 60°C giver en seng, som altid er ren og behagelig at sove i. Højde: ca. 7 cm.
Premium Pulse Latex 
Er meget slidstærk, giver særdeles god ventilation og sikrer dig det bedste soveklima. Rapid Dry tekstil giver ekstra god fugttransport og holder dig tør under søvnen. Vaskbart tekstil ved 60°C giver en seng, som altid er ren og behagelig at sove i.  Højde: ca. 7 cm.
Superior Pulse Latex 
Er meget slidstærk, giver særdeles god ventilation og sikrer dig det bedste soveklima. Temperaturregulerende tekstil 37°, tilpasser sig kroppens temperatur og holder den på et optimalt niveau. Vaskbart tekstil ved 60°C giver en seng, som altid er ren og behagelig at sove i. Højde: ca. 8 cm.

LEVERING OG MONTERING

Gratis kantstens levering ved køb over 5.000kr. Gebyr forekommer ved levering på ikke brofaste øer
Ved spørgsmål ring til os på 75 15 16 00
Eller skriv en mail til [email protected]