Handelsbetingelser

Kontaktinformationer

SØVN & MILJØ ESBJERG ApS​
Stormgade 133 A
6715 Esbjerg N
 
SØVN & MILJØ ESBJERG ApS
Tømrervej 13
6710 Esbjerg V
Tlf. 75151600

Mail: [email protected]
Cvr. 33 37 00 59
Bankforbindelse: Frøs Esbjerg, reg. 9736-0002557533

Vores priser

Alle vores priser er incl. 25% dansk moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med Søvn & Miljø indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til [email protected]
Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Søvn & Miljø tager dog forbehold for eventuelle trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer i forhold til træ og materialer.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop, fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Du har ingen fortrydelsesret på speciel produceret modeller og størrelser som er fremstillet efter dine specifikationer, som kun kan bestilles i vores fysiske butik. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail på [email protected]. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: senge, sofaer, og andre større møbler.

Varens stand, når du sender retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores adresse:
Søvn & Miljø Esbjerg ApS.
Stormgade 133 A
6715 Esbjerg N

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du vedlægger fakturakopi, eller ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.Derfor har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Når fejl eller mangler opdages, bedes Søvn & Miljø straks kontaktes. På flere af vores produkter tilbyder producenten garanti eller længere reklamationsret, i disse tilfælde vil det være oplyst på produktsiden. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes efter aftale til:
Søvn & Miljø Esbjerg ApS.
Østre Gjesing
6715 Esbjerg N
Eller til vores leverandør, efter anvisning af sælger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Transportskader

Husk at tjekke varen ved modtagelse og inden fragtbrevet skrives under. Ved transportskader, bedes skaden altid skrives på fragtbrevet. Evt. transportskader bedes meddeles sælger hurtigst muligt på mail eller pr. telefon

Betaling

På sovnogmiljo.dk kan der betales med følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard og Maestro. Der tages ikke gebyr ved betaling på soevnogmiljo.dk. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til nets i krypteret form (SSL), som det kun er dig og Nets der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Beløbet hæves først på dit betalingskort, når varerne sendes fra sovnogmiljo.dk. Der kan ikke trækkes et beløb der er større end det du har godkendt ved købet. Hvis du betaler via finansiering, bortfalder aftalen om finansiering hvis købet fortrydes.

30 dages prisgaranti

Søvn & miljø yder 30 dages prisgaranti på alle varer på hjemmesiden. Finder du en vare nøjagtig magen til, billigere på en anden webshop, så refunderer vi differencen til din bankkonto. Udgåede varer eller varer på udsalg i vores fysiske butik dækkes ikke af denne prisgaranti. Endvidere er ekstraordinære korte kampagnetilbud, såsom kø-tilbud med max-antal eller lign. eller momsfri søndag, ikke omfattet af prisgarantien. Når du har afgivet din ordre i webshoppen, sender vi altid en ordrebekræftelse herunder information om leveringstiden.

Fejllevering og defekte varer - klageoplysninger

Hvis du, mod forventning, modtager en vare, der er defekt eller ikke lever op til kvalitet og forventninger, bedes du kontakte os hurtigst muligt via mail eller telefon - husk at oplyse dit ordrenummer. Herefter vil vi aftale, hvorvidt pengene skal retur, eller om der skal leveres en ny vare. 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Søvn & Miljø, på mail [email protected] eller telefon 75151600.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Eller du kan vælge at indgive din klage til Danske Møbelhandlere - Langebrogade 5, 1411 København. Du finder også Danske Møbelhandlere via www.moebler.dk.

Er du beboende i et andet EU-land end Danmark, kan EU-Kommissionens online klageportal benyttes. Ved indgivelse af klage skal du angive vores e-mail adresse: [email protected]
Klagen indgives her:  http://ec.europa.eu/odr

Fragtfri levering*

*Der er fri fragt på hele vores sortiment ved køb over 5.000,- til alle brofaste øer. Tilbehør til senge og stole kan medleveres senge og stole gratis, men købes tilbehøret separat, koster det min 49,00 kr. i forsendelse.

På ordrer under 5000kr. koster fragten 79kr.

Levering er til døren / fortov. Puder, dyner og andet tilbehør sendes enten med Post Nord eller GLS. Vi tilbyder gratis montering i en radius af 70 km. af Esbjerg. Vi kan mod et tillæg bære varen op på en etage. Kontakt da os for en pris på telefon: +45 75151600.

Ved levering til Bornholm og andre ikke-brofaste adresser i Danmark, kontakt venligst kundeservice for pris på telefon: +45 75151600.

Senge og madrasser leveres for så vidt muligt af vore egne chauffører. Såfremt din ordre leveres af en anden fragtmand, så vil Søvn & Miljø ApS kontakte dig for nærmere aftale om levering. Varerne leveres generelt usamlet.

Vi garanterer en god og sikker levering. Har du et akut behov, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os med forespørgsel på en specifik leveringsfrist på specifikke produkter. Vi bestræber os på hurtig levering. Skulle der opstå noget uforudset i forhold til din bestilling, vil vi selvfølgelig hurtigst muligt tage kontakt til dig, så der kan aftales nærmere omkring din bestilling.

  Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Søvn & Miljø ApS. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www. soevnogmiljoe.dk er Søvn & Miljø Esbjerg ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Søvn & Miljø ApS.
Tømrervej 13
6710 Esbjerg v
Tlf: 7515 1600
E-mail: [email protected]
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.02.2021