Velkommen til vores webshop: Velkommen til Søvn & Miljø - dit hjem for kvalitetsmøbler til den bedste pris.

Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et behageligt og stilfuldt hjem. Vores udvalg af senge og møbler er nøje udvalgt for at opfylde dine behov og forventninger. Vi tilbyder nøje udvalgte møbler af høj kvalitet i en moderat prisklasse, så du kan opgradere dit hjem uden at sprænge budgettet. Vi tror på ærlighed og gennemsigtighed. Hos os finder du ingen urealistiske priser eller skjulte gebyrer. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, så du kan få mest muligt for dine penge.

Vi er her for dig, og vores dedikerede kundeserviceteam står altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den bedste vejledning. Vi stræber efter at gøre din shoppingoplevelse enkel, problemfri og tilfredsstillende.

Manglen på professionelt og seriøs kunderådgivning var grundlaget for etableringen af Søvn & Miljø i 2011. Dermed også et ambitiøst ønske om at udvikle og udfordre det danske møbelmarked. Søvn & Miljø startede med senge i fokus, hvor vi forhandler de fleste kendte senge brands Eks. Jensen, Dunlopillo, Lama, Wonderland osv. Så når der er sengetid kan vi love bedre nætter. Det ønske er kernen i vores DNA. I 2020 har vi udvidet vores sortiment med møbler fra kendte danske og skandinaviske møbelproducenter eks. Skalma. Hjort Knudsen, Brunstad, Vilmers, Kristensen & Kristensen, Mistral, Findahl, PBJ, Casø, Farstrup. Skovby Osv. Vi finder inspiration fra hele verden, som vi henter hjem til vores sortiment af smukke og unikke kvalitetsmøbler.

Vores team

Bo Sørensen
Indehaver
Flemming Trab Andersen
Lager- & logistik chef
Steven Madsen
Chauffør & montør
Daniel Saabye
Chauffør & montør

Vi leverer møbler i hele Danmark

Der er fri fragt på hele vores sortiment ved køb over 5.000, -, dette gælder levering til fastland og alle bro faste øer. Personlig levering radius af 70 km af Esbjerg. Vi Leverer med vores egne chauffør i en radius af 70 km fra Esbjerg, udover 70 km leveres møblerne af vores nøje udvalgte samarbejdspartner, så du kan være sikker på dine nye møbler bliver passet godt på.

Hos Søvn & Miljø kan du Skræddersy designet

Langt de fleste møbler, vi forhandler, kan du selv være med til at designe og forme, så de passer til din stil – hvad enten det gælder valg af farve, stofkvaliteter, læderkvaliteter, moduler, træsorter, størrelser mv. Vores dygtige og erfarne sælgere guider dig gennem hele processen, så du kan få sammensat det optimale møbel til netop dit hjem. En sofa er nemlig ikke bare en sofa. Og et spisebord er ikke bare et spisebord. En seng er ikke bare en seng. Det er vigtige elementer i dit hjem, der skaber rammen om din hverdag og danner din base. De skal passe til din livsstil og blive en naturlig del af dit hjem. Derfor giver vi dig mulighed for at være med til at specialdesigne dine møbler til en fair pris, så de bliver, som du drømmer om.

Kreativ, kvalitetsbevidst og ærlig rådgivning

Vi er faguddannet møbelsælgere, med mange års brancheerfaring, en stærk personlig interesse for indretning og et indgående kendskab til alle vores produkter.
Når du kommer forbi butikken, har vi altid en kop kaffe klar og tid til en snak om indretning, interiør og møbeldesign. Hvor vi vil give dig en ærlig samt professionel rådgivning.

Besøg vores møbelhuse og få en oplevelse

Når du er på besøg i vores møbelhuse, er der plads til, at du kan drømme og tænke stort samt lege med designs og materialer. Vores butikker giver dig – der er kræsen, kvalitetsbevidst og på jagt efter møbler og interiør – en enestående oplevelse for at designe dit eget møbel. Bliv inspireret i vores store, rummelige butik på Tømrervej 13 i 6710 Esbjerg V, eller kig forbi vores butik på Østre Gjesingvej 6 i 6715 Esbjerg N. Vi har i alt over 4000m2 og alle møblerne er kun eksempler på, hvordan dit design kan se ud. Du kan gå rundt mellem de mange forskellige møbler, sidde ved spisebordene eller i sofaerne og mærke efter, om både design, kvalitet og komfort passer til dit hjem. Og så kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer til dig.

Gå på opdagelse i vores webshop søvnogmiljø.dk

Når du er på besøg i webshoppen kan du handle online. Ved evt. spørgsmål kan du få fat i os på Tlf 75151600 Eller via vores mail [email protected]