Kategorier

Møbler og senge
SØVN & MILJØ blev grundlagt i 2011 ud fra et ambitiøst ønske om at udvikle og udfordre det danske møbelmarked
Med senge i fokus, hvor vi forhandler de fleste kendte senge brands Eks. Jensen, Dunlopillo, Lama, Wonderland,
Livingbed, osv. Så når der er sengetid kan vi love bedre nætter.
Vi ønskede at give vores kunder muligheden for at få professionelt og seriøs rådgivning omkring sengekøb og derpå få nogle bedre nætter   Det ønske er stadig kernen i vores DNA. I 2020 har vi udvidet vores sortiment med møbler fra kendte danske og skandinaviske møbelproducenter eks. Skalma. Hjort Knudsen, Sits, Brunstad, Hestbæk, Vilmers, Modulsofa, Kristensen & Kristensen, Hammel, Findahl, Pbj, Casø, Farstrup. Skovby Osv.
Vi finder inspiration fra hele verden, som vi henter hjem til vores sortiment af smukke og unikke kvalitetsmøbler.Hos SØVN & MILJØ kan du Skræddersy designet
Langt de fleste møbler, vi forhandler, kan du selv være med til at designe og forme, så de passer til din stil – hvad enten det gælder valg af farve, stofkvaliteter, læderkvaliteter, moduler, træsorter, størrelser mv. Vores dygtige og erfarne sælgere guider dig gennem hele processen, så du kan få sammensat det optimale møbel til netop dit hjem.
En sofa er nemlig ikke bare en sofa. Og et spisebord er ikke bare et spisebord. En seng er ikke bare en seng. Det er vigtige elementer i dit hjem, der skaber rammen om din hverdag og danner din base. De skal passe til din livsstil og blive en naturlig del af dit hjem. Derfor giver vi dig mulighed for at være med til at specialdesigne dine møbler til en fair pris, så de bliver, som du drømmer om.
Kreativ, kvalitetsbevidst og ærlig rådgivning
Vi er faguddannet møbelsælgere, med mange års brancheerfaring, en stærk personlig interesse for indretning og et indgående kendskab til alle vores produkter.
Når du kommer forbi butikken, har vi altid en kop kaffe klar og tid til en snak om indretning, interiør og møbeldesign.
Hvor vi vil give dig en ærlig samt professionel rådgivning  
Besøg vores møbelhuse og få en oplevelse
Når du er på besøg i vores møbelhuse, er der plads til, at du kan drømme og tænke stort samt lege med designs og materialer. Vores butikker giver dig – der er kræsen, kvalitetsbevidst og på jagt efter møbler og interiør – en enestående oplevelse for at designe dit eget møbel
Bliv inspireret i vores store, rummelige butik på Tømrervej 13 i 6710 Esbjerg V, eller kig forbi vores butik på Østre Gjesingvej 6 i 6715 Esbjerg N.
Vi har i alt over 4000m2 og alle møblerne er kun eksempler på, hvordan dit design kan se ud. Du kan gå rundt mellem de mange forskellige møbler, sidde ved spisebordene eller i sofaerne og mærke efter, om både design, kvalitet og komfort passer til dit hjem. Og så kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer til dig.
 


Gå på opdagelse i vores webshop søvnogmiljø.dk
Når du er på besøg i webshoppen kan du handle online. Ved evt. spørgsmål kan du få fat i os på Tlf 75151600
Eller via vores mail info@soevnogmiljoe.dk    
 
Vi leverer møbler i hele Danmark
Der er fri fragt på hele vores sortiment ved køb over 5.000, -, dette gælder levering til fastland og alle bro faste øer.
Personlig levering radius af 70 km af Esbjerg
Vi Leverer med vores egne chauffør i en radius af 70 km fra Esbjerg, udover 70 km leveres møblerne af
Vores nøje udvalgte samarbejdspartner, så du kan være sikker på dine nye møbler bliver passet godt på.