Søvn & Miljø - Lokal sengebutik i Esbjerg - Læs mere om os her
Kom i kontakt med os_
+45 75151600

Hej! Vi er klar til at hjælpe dig.
Vi besvarer dine spørgsmål med glæde.
Skriv til os :-)Kundeservice: +4575151600 Altid markedets bedste priser!
Gå til kurv Du har 0 vare(r) i kurven.
Total: 0 DKK
Gratis levering
25 års erfaring
100% Prisgaranti

OM OS

SØVN & MILJØ er en specialforretning med fokus på senge og stole. Vi tilbyder et bredt udvalg af senge, elevationssenge, sovesofaer, springmadrasser og hvilestole. På den måde kan vi leve op til vores målsætning - nemlig at få vores kunder til at sidde og ligge godt.

Vores forskellige senge og produkter:


Vi har forhandling af nogle af de bedste mærker til de rigtige priser. Vores sortiment omfatter bl.a. Dunlopillo senge, Jensen senge, BBC, Vision, Balance-stole og Otium-stole. Med vores udvalg er vi i stand til at tilbyde det bedste til prisen.

Mere end 25 års erfaring i møbelbranchen

Vores sælgere har helt op til 25 års erfaring i møbelbranchen, og vi gør alt for at optimere vores personale via kurser m.m. Derfor kan du trygt komme ind til os og få en god snak om senge og stole og dermed undgå de dyre fejlkøb.

Vi tilbyder også, som nogle af de få, at fremvise vores otiumstole i dit hjem, hvis du har behov for det. Du skal blot ringe og aftale tid til et besøg af vores otiumbus på tlf. 75151600. Vi glæder os til at se dig.
 
sovesofa elevationsseng kontinental dunlopillo seng
Thomas
sovesofa elevationsseng kontinental dunlopillo seng
Bo
sovesofa elevationsseng kontinental dunlopillo seng
 

Copyright 2016 Søvn & Miljø

Beløbet indikerer, hvad det koster pr. nat , hvis du har sengen i 15 år.

15 år svarer til Leverandørens garanti på fjedre- og rammebrud

30 dages prisgaranti

Søvn & Miljø yder 30 dages prisgaranti på alle varer på hjemmesiden. Finder du en vare nøjagtig magen til, billigere på en anden webshop, så refundere vi differencen til din bankkonto. Udgåede varer eller varer på udsalg i vores fysiske butik dækkes ikke af denne prisgaranti. Envidere er ekstraordinære korte kampagnetilbud, såsom kø-tilbud med max-antal eller lign. ikke omfattet af prisgarantien.