Levering

Største delen af vores ordrer levere vi med vores egne faguddannet chauffør og vi aftaler altid bestem dag og tidsinterval med dig når vi modtager varen på vores lager. Mindre ordre sender vi med GLS eller Post Nord Kvittering og ordrebekræftelse Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Leveringstid: 1-8 uger.

Der er fri fragt på hele vores sortiment ved køb over 5.000,- til alle brofaste øer. Tilbehør til senge og stole kan medleveres senge og stole gratis, men købes tilbehøret separat, koster det min 49,00 kr. i forsendelse.

På ordrer under 5000kr. koster fragten 79kr.

Fortrydelsesret

Når du handler på online hos Søvnogmiljø.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Dvs. at du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og vil returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. (Eksempel: Modtages varen d. 1/6 er seneste fortrydelses dag d. 30/6) Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan benytte nedenstående standardfortrydelsesformular hvis du ønsker at fortryde dit køb. Vi opdaterer løbende returformularen, således at den på alle tidspunkter er i overensstemmelse med de gældende bestemmelser.

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Søvn & Miljø ApS.

Tømrervej 13 6710 Esbjerg V

Tlf.: 7515 1600

E-mail: [email protected]

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: ______________________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________  Modtaget den: __________________________________

Forbrugerens navn: _________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ______________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08/06.2023

Bytteregler og returnering

Hvis du vil bytte en vare eller hvis du fortryder et køb, skal de pågældende varer tilbageleveres til: Søvn & Miljø Tømrervej 13 6710 Esbjerg V Ved tilbagelevering skal du selv sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. BEMÆRK: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Når du fortryder skal du selv betale udgifterne ved tilbagelevering og du bærer selv ansvaret for, at pakken/varen dukker forsvarligt og ubeskadiget op hos Søvnogmiljø.dk.dk. BEMÆRK: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, som du brugte ved købet. Har du helt eller delvist betalt med gavekort, fremsender vi dig et nyt gavekort svarende til den værdi, som du har returneret varer for og højest til samme værdi, som gavekortet udgør på ordreren.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du reelt har taget varen i brug eller hvis den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den og hvis du har håndteret varen på anden måde, end det er meningen og varen derfor ikke længere fungerer som den skal. F.eks. ved en bortkommet eller beskadiget kasse. Bemærk at original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi.

Søvnogmiljø.dk fastsætter værdiforringelsen. Som udgangspunkt nedskrives varer med bortkommet eller beskadiget emballage med minimum 20% og varer, som er taget i brug eller på anden vis beskadiget, nedskrives med minimum 80%.