Kun %1 tilbage

Monaco elevationseng - 80/90x200

Fra 6.499,00 kr.

Elevation i hoved- og fodende
28 trælameller
5-zonet pocket madras
80x200 eller 90x200 cm.
Pris inklusiv topmadras
Vælg mellem 3 forskellige topmadrasser

Delbetaling
650 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 6.499 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 650 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

BBC Monaco Elevationseng 90x200 cm.

Er en justerbar seng. Der kan give dig den komfort du fortjener. Den har en elevationsbund bestående af en ramme, med 28 formspændte lameller, hvoraf fem er justerbare for individuel tilpasning af fastheden. Motoren er fra danske Linak, den er støjsvag og har et minimalt strømforbrug. Elevationsmotoren betjenes trådsløst med fjernbetjeningen. Sengen har en 11cm høj elevationsramme, og sidebremser. 
Madrassen er en 5-zonet pocket madras. I en pocket madras, er fjedrene pakket individuelt. Således at din vægt fordeles ud på hver enkelte fjeder. Madrassen har 265 fjedre pr. Kvm.

BBC topmadrasser

Til BBC senge tilbyder vi 3 forskellige topmadrasser, hvor du kan vælge mellem latex, celsius eller XL.
Latex: Er fremstillet af naturens egne materialer og er allergivenlig. Latex sikrer en god ventilation af madrassen, god støtte og dejlig blød liggeflade. Latex er specielt kendt for at det er allergivenligt, flexibelt og elastisk.
Celcius/Visco: Er et temperatur- og trykfølsomt skum materiale. Når topmadrassen opvarmes af din krops vil den former sig og omfavne din krop, dette kan medvirke til optimal trykaflastning bedre blodcirkulation, og roligere søvn.
XL: Er en 10cm skum top med en blød og en hård side, dette gør at du har mulighed for at tilpasse sengen til lige præcis den hårdhed som der passer dig. Hvis du for eksempel ændrer behov med årene, kan du blot vende topmadrassen for en anden følelse.

Din madras hårdhed

Sengens madras fås i forskellige hårdheder så du kan opnå den bedste søvnoplevelse. Når du skal vælge hårdheden af madrassen skal du tage dig og din partners vægt og kropsbygning i betragtning.

Som tommelfingerregel gælder følgende:
Soft: Anbefales til personer under 50kg.
Medium: Anbefales til personer mellem 50-75kg.
Fast: Anbefales til personer mellem 75-95kg.
Xtra fast: Anbefales til personer over 95kg

Levering og montering

Gratis kantstens levering ved køb over 5.000kr. 
Gebyr forekommer ved levering på ikke brofaste øer
Ved spørgsmål ring til os på tlf.: 75 15 16 00 eller skriv en mail til os på: [email protected]