Kun %1 tilbage

Dunlopillo Passion boxelevation - Enkeltseng

Fra 18.539,00 kr.

Fås i Medium, fast eller x-fast madras
Lynlås, så inderkernen kan vendes
7 zonet latex madras
Allergivenlig & varmeregulerende
16 cm naturlatex kerne

Dunlopillo Passion Boxelevation seng 90x200 cm.

Er en behagelig stilren elevationsseng, som er inddelt i 7 zoner, med en 16CM naturlatex-kerne, og et ekstra 5CM komfortlag, derudover får du 7CM pocket fjeder i bunden af madrassen. Sengen er opbygget på en 12CM fingertappet træramme, samt en justerbar elevationsbund. Betrækket på liggefladen af sengen er lavet med en lynlås, det betyder du kan lyne og vaske betrækket, samt skifte kernenerne. Med en boxelevation får du samlet din elevationsseng, i et stort betræk. Det vil sige at din elevationsbund er syet ind i samme betræk, som selve madraskernen. Passion bliver leveret med en stilren og elegant sidelomme til den trådløse fjernbetjening, samt andre løse dele du skulle have ved din seng.

Dunlopillo Passion kombinerer alle de gode egenskaber fra naturlatex med et unikt komfortabelt lag pocketfjeder, til dem som ønsker en dybere komfort. Passion er astma- og allergivenlig, og med de 7 indbygget komfortzoner, sikre du at madrassen tilpasser sig mest optimalt til din krop. Betrækket er med en lynlås i liggefladen, for at gør betrækket er vaskbart, derudover kan du herved vende og dreje din madras kerne, for at forlænge levetiden på sengen.
Alle senge i Passion serien, er betrukket med et møbelbetræk, og kan fås i fire forskellige farver, som alle er nemme at vedligeholde. Sengen bliver leveret med en topmadras, som man kan vælge at opgradere, hvis man ønsker yderlige komfort og støtte.
I Passion er der gjort ekstra meget ud af komforten. Dette kommer til udtryk ved, at flere af modellerne har et ekstra komfortlag af pocketfjedre.

Topmadras i naturlatex

Når du køber en Dunlopillo får du ikke kun en utroligt komfortabel seng, du får også en topmadras med i købet. Topmadrassen er i naturlatex, og derfor utroligt allergivenlig, samtidigt giver den også en ganske god støtte.

Dunlopillo topmadrasser

Original: 5cm naturlatex kerne
Original Cool: 5 cm naturlatex kerne med kølende effekt 
Supreme: 7cm naturlatex kerne
Supreme Cool: 7cm naturlatex kerne med kølende effekt 

Topmadrasserne fra Dunlopillo er betrukket med et zone-lamelquiltet betræk med Hollowfibre.
Topmadrasserne er ligeledes aftagelige og vaskbart ved 60*c og 40*c ved Cool.

Din madras hårdhed

Sengens madras fås i forskellige hårdheder så du kan opnå den bedste søvnoplevelse. Når du skal vælge hårdheden af madrassen skal du tage dig og din partners vægt og kropsbygning i betragtning.

Som tommelfingerregel gælder følgende:

Soft: Anbefales til personer under 50kg.
Medium: Anbefales til personer mellem 50-75kg.
Fast: Anbefales til personer mellem 75-95kg.
Xtra fast: Anbefales til personer over 95kg

Levering og montering

Gratis kantstens levering ved køb over 5.000kr. 
Gebyr forekommer ved levering på ikke brofaste øer
Ved spørgsmål ring til os på 75 15 16 00
Eller skriv en mail til [email protected]