Arctic silkedyne 140 x 200 cm

999,00 kr.

Sommer dyne
100% Mulberrysilke 
405g fyldvægt 
Meget åndbart
Varmeregulerende
Giver en mere ensartet sovetemperatur
Vask ikke - hæng ud til luftning

Arctic silkedyne 140 x 200 cm.

Silkedynen fra Night & Day er en lækker sommerdyne fremstillet af 100% mulberry silke med et stribet bomuldsbetræk, der er satinvævet. Fantastisk let og blød sommerdyne, hvor du får alle de gode egenskaber, som silke har at byde på.
Silkefyldet i vores silkedyner er morbærsilke, som anses som den bedste type silke til dyner. Det er et 100% naturprodukt, som er allergivenligt, temperaturregulerende og åndbart. Silke er antibakterielt, da husstøvmider ikke kan trives i silke og er derfor særligt velegnet til folk med astma og allergi. Desuden holder silken på varmen når det er koldt, og virker afkølende når det er varmt. Alt sammen medvirkende til en komfortabel nattesøvn.
Fremstillingen af silkedyner er ret anderledes end traditionelle dyner, da der bliver lagt lange lag af silkefibre ovenpå hinanden. Processen fortsætter indtil man når den ønskede vægt. Silkelagene danner et specielt mønster, som er nøglen til den varmeregulerende funktion, som silke er så kendt for, da lagene tillader varmen at forlade dynen. Det resulterer i en behagelig søvn, fordi kropstemperaturen holdes mere konstant natten igennem.
Silkedynen MAIA er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for, at produktet er fri for sundhedsskadelig stoffer og kemikalier.
Vi anbefaler, at dynen hænges udendørs og luftes godt igennem et par gange om året.