Kun %1 tilbage

Xcellent Plus Elevation - 160/180x200

Fra 18.709,00 kr.

19 cm elevationsramme
27 lameller
Dansk Linak motor
kan betjænes via App
Polstret fodstop og sidestop med Ipad-lomme
5 zonet pocket madras med latex polstring Antiskrid betræk

Delbetaling
1.871 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 18.709 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 1.871 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 18.709 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

BBC Xcellent plus elevations seng - 180x200 cm.

XCELLENT Plus elevation er en justerbar seng. Der kan give dig den komfort du fortjener. Den har en elevationsbund bestående af en ramme, med 27 formspændte lameller, hvoraf fem er justerbare for individuel tilpasning af fastheden. Motoren er en Linak motor, som er støjsvag og har et minimalt strømforbrug, denne betjenes med fjernbetjeningen. Sengen har en 19cm høj elevationsramme, og sidebremser. 

XCELLENT madras

Madrassen er en 5-zonet pocket madras. I en pocket madras, er fjedrene pakket individuelt. Således at din vægt fordeles ud på hver enkelte fjeder. Madrassen har 265 fjedre pr. Kvm.
Madrassen er polstret med latex, og har anti-skrid på madrasbetrækket.

Din madras hårdhed

Sengens madras fås i forskellige hårdheder så du kan opnå den bedste søvnoplevelse. Når du skal vælge hårdheden af madrassen skal du tage dig og din partners vægt og kropsbygning i betragtning.

Som tommelfingerregel gælder følgende:
Soft: Anbefales til personer under 50kg.
Medium: Anbefales til personer mellem 50-75kg.
Fast: Anbefales til personer mellem 75-95kg.
Xtra fast: Anbefales til personer over 95kg

XCELLENT topmadras

Vælg imellem Cool Plus topmadras og Supreme topmadras..

Cool Plus latex/celsius Latex er fremstillet af naturens egne materialer og er allergivenlig. Latex sikrer en god ventilation af madrassen, god støtte og dejlig blød liggeflade. Latex er specielt kendt for at det er allergivenligt, flexibelt og elastisk. 50mm Latex kerne. Celsius er temperatur- og trykfølsomt skummateriale, der former sig efter kroppen, når det opvarmes af din kropsvarme. Du opnår dermed optimal trykaflastning, hvilket giver bedre blodcirkulation, og roligere søvn.

Supreme er produceret i den reneste form for latex, som hedder talalay, Topmadrassen har fået en Antistøvmide behandling og kommer med en sommer og en vinter side. Kernen er 50mm tyk, og er fremstillet af 100% talalay latex.

Levering og montering

Gratis kantstens levering ved køb over 5.000kr. 
Gebyr forekommer ved levering på ikke brofaste øer
Ved spørgsmål ring til os på 75 15 16 00
Eller skriv en mail til [email protected]