SØVN & MILJØVandsenge – Akva vandsang - Køb din nye vandseng - Søvn og Miljø
Kategorier
MENU

Vandsenge

Køb kvalitets vandsenge hos Søvn og Miljø

Søvn og Miljø sælger et bredt udvalg af vandsenge fra producenten Akva. Akva er en af de største producenter af vandsenge i Europa, og de er kendt for at producere vandsenge i en høj kvalitet i et flot design. Madrassen i en vandseng former sig efter kroppen, hvilket er med til undgå belastning af ryggen, skuldre eller nakken. Samtidig fordeler en vandseng ens kropsvægt over hele madrassen, og du undgår derfor tryk på udsatte steder.

Vandseng fra Akva Beds

Vælg den vandseng, der passer til dig

Vi sælger forskellige modeller af vandsenge, hvilket gør det muligt for dig at vælge præcis den sengetype, der passer til dine behov. Madrassens dæmpning i den valgte vandseng indstilles efter dine ønsker. Du vælger derfor selv, hvor meget støtte og stabilisering du ønsker. Det er muligt at købe en to-delt-madras til din vandseng, hvor dæmpningen kan indstilles forskelligt.

Hvad er fordelene ved en vandseng?

Der er mange fordele ved vandsenge. Af fordele kan blandt andet nævnes:
  • God støtte for kroppen
  • Høj komfort
  • Hygiejnisk overflade
  • Lang holdbarhed
  • Mulighed for at indstille temperaturen

Miljøvenlig producent

Akvas vandsenge bliver produceret med omtanke for miljøet. Madrasserne bliver produceret af miljøvenligt vinyl uden ftalater og er samtidig Øko-Tex certificeret. Hvis du køber en vandseng hos Søvn og Miljø, er du derfor sikret at få en vandseng uden sundhedsskadelige stoffer. Samtidig er Akvas vandsenge meget energivenlige og er godkendt som et lavenergiprodukt af Dansk Teknologisk Institut.

Få råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken vandseng, der er den rette for dig? Så står vores dygtige medarbejdere klar til hjælpe dig med dit valg. Ring til os på telefon 75 15 16 00 eller kig ind i vores butik i Esbjerg. Her har du også mulighed for at prøve vores vandsenge.