Vandsenge – Akva vandsang - Køb din nye vandseng - Søvn og Miljø
Kom i kontakt med os_
+45 75151600

Hej! Vi er klar til at hjælpe dig.
Vi besvarer dine spørgsmål med glæde.
Skriv til os :-)Kundeservice: +4575151600 Altid markedets bedste priser!
Gå til kurv Du har 0 vare(r) i kurven.
Total: 0 DKK
Gratis levering
25 års erfaring
100% Prisgaranti

Vandsenge

Køb kvalitets vandsenge hos Søvn og Miljø

Søvn og Miljø sælger et bredt udvalg af vandsenge fra producenten Akva. Akva er en af de største producenter af vandsenge i Europa, og de er kendt for at producere vandsenge i en høj kvalitet i et flot design. Madrassen i en vandseng former sig efter kroppen, hvilket er med til undgå belastning af ryggen, skuldre eller nakken. Samtidig fordeler en vandseng ens kropsvægt over hele madrassen, og du undgår derfor tryk på udsatte steder.

Vandseng fra Akva Beds

Vælg den vandseng, der passer til dig

Vi sælger forskellige modeller af vandsenge, hvilket gør det muligt for dig at vælge præcis den sengetype, der passer til dine behov. Madrassens dæmpning i den valgte vandseng indstilles efter dine ønsker. Du vælger derfor selv, hvor meget støtte og stabilisering du ønsker. Det er muligt at købe en to-delt-madras til din vandseng, hvor dæmpningen kan indstilles forskelligt.

Hvad er fordelene ved en vandseng?

Der er mange fordele ved vandsenge. Af fordele kan blandt andet nævnes:

Miljøvenlig producent

Akvas vandsenge bliver produceret med omtanke for miljøet. Madrasserne bliver produceret af miljøvenligt vinyl uden ftalater og er samtidig Øko-Tex certificeret. Hvis du køber en vandseng hos Søvn og Miljø, er du derfor sikret at få en vandseng uden sundhedsskadelige stoffer. Samtidig er Akvas vandsenge meget energivenlige og er godkendt som et lavenergiprodukt af Dansk Teknologisk Institut.

Få råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken vandseng, der er den rette for dig? Så står vores dygtige medarbejdere klar til hjælpe dig med dit valg. Ring til os på telefon 75 15 16 00 eller kig ind i vores butik i Esbjerg. Her har du også mulighed for at prøve vores vandsenge.

Copyright 2016 Søvn & Miljø

Beløbet indikerer, hvad det koster pr. nat , hvis du har sengen i 15 år.

15 år svarer til Leverandørens garanti på fjedre- og rammebrud

30 dages prisgaranti

Søvn & Miljø yder 30 dages prisgaranti på alle varer på hjemmesiden. Finder du en vare nøjagtig magen til, billigere på en anden webshop, så refundere vi differencen til din bankkonto. Udgåede varer eller varer på udsalg i vores fysiske butik dækkes ikke af denne prisgaranti. Envidere er ekstraordinære korte kampagnetilbud, såsom kø-tilbud med max-antal eller lign. ikke omfattet af prisgarantien.