Ny seng? Alt i billige senge - Køb her!
Kom i kontakt med os_
+45 75151600

Hej! Vi er klar til at hjælpe dig.
Vi besvarer dine spørgsmål med glæde.
Skriv til os :-)Kundeservice: +4575151600 Altid markedets bedste priser!
Gå til kurv Du har 0 vare(r) i kurven.
Total: 0 DKK
Gratis levering
25 års erfaring
100% Prisgaranti

Senge

Ny seng? Hos Søvn & Miljø har vi et stort udvalg af billige senge 

Søvn & Miljø i Esbjerg har altid et stort udvalg af billige senge på lager, og vi har mere end 25 års erfaring med senge. Vi ved med andre ord, hvad de forskellige sengetyper kan og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng! Vi har løbende senge på udsalg til gode tilbud på specifikke modeller, se alle vores senge her i webshoppen.

Stort udvalg af lækre og billige senge

Senge - Stort udvalg af billige senge

Ny Seng?

Det er meget vigtigt, at man har en god og ordentlig seng at sove i. Søvnen betyder utroligt meget for vores helbred og velvære. Find din nye seng med prisgaranti her!

Specialister i senge

Med mere end 25 års erfaring, er vi eksperter i senge og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige, så du undgår dyre og irriterende fejlkøb. Uanset om du skal bruge en elevationsseng, en boxmadras, en Continental seng eller en springmadras, erviklar til at hjælpe dig til det rigtige valg.

Kontakt Søvn & Miljø i dag og få kompetent rådgivning vedrørende valg af ny seng. Ring til os på telefon 75 15 16 00, eller kom forbi butikken i Esbjerg.

Sengetyper

I Søvn & Miljø har vi et bredt udvalg af senge. Vi kan blandt andet tilbyde: Kontakt os for yderligere information om de forskellige typer af senge.

Billige senge på tilbud og udsalg

I Søvn & Miljø har vi ikke vilde tilbud og udsalg på vores senge. Vi har bare markedets bedste priser, med prisgaranti. Er du på udkig efter en billig seng, så er du landet det helt rigtige sted!

Tilbehør til senge

Udover vores store udvalg af kvalitetssenge, har vi også et stort udvalg af tilbehør til senge, lige fra sengetøj til skridunderlag. 

Senge tilbud

Det behøver ikke at være tilbud senge til senge udsalg du investerer i, for at få et godt senge tilbud. Hos os har vi nemlig mange senge til gode priser, der i mange tilfælde slår tilbud senge og senge udsalg hos andre forhandlere. Så hvis du er på udkigefteret godt senge tilbud, så tag et kig på vores udvalg af senge. Vi tror på, at du kan finde en seng hos os, så du ikke behøver at bruge mere tid på at lede efter senge udsalg og tilbud senge. 

Råd og vejledning om valg af ny seng

Vi står altid klar med professionel råd og vejledning omkring valg af ny seng. Kontakt os på telefon 75151600, eller kom forbi butikken i Esbjerg, så tager vi en snak om dine ønsker og krav til en ny seng.

ElevationssengeContinental sengeBoxmadrasserSpringmadrasser

Copyright 2016 Søvn & Miljø

Beløbet indikerer, hvad det koster pr. nat , hvis du har sengen i 15 år.

15 år svarer til Leverandørens garanti på fjedre- og rammebrud

30 dages prisgaranti

Søvn & Miljø yder 30 dages prisgaranti på alle varer på hjemmesiden. Finder du en vare nøjagtig magen til, billigere på en anden webshop, så refundere vi differencen til din bankkonto. Udgåede varer eller varer på udsalg i vores fysiske butik dækkes ikke af denne prisgaranti. Envidere er ekstraordinære korte kampagnetilbud, såsom kø-tilbud med max-antal eller lign. ikke omfattet af prisgarantien.