SØVN & MILJØHandelsbetingelser - Senge & Madrasser - Esbjerg
Kategorier
25 års erfaring
100% Prisgaranti
Fysisk butik med 500 kvm

SØVN OG MILJØ ESBJERG ApS​

Østre Gjessingvej 9

6715 Esbjerg N

Tlf. 42 12 33 66

Mail: sovnogmiljo@live.dk

 

Cvr. 33 37 00 59

Bankforbindelse: Frøs Esbjerg, reg. 9736-0002557533

 

Returret

Ønsker du at fortryde dit køb hos søvn & miljø, kan du fortryde indenfor 14 dage fra modtagelsen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere din vare. Varen skal returneres i samme stand, som ved modtagelsen. Returretten gælder dog ikke senge, som er specialproduceret efter ønske.

24 måneders reklamationsret.

Hos Søvn & Miljø har du 24 måneders reklamationsret på mangler, fejl eller defekter.

Bemærk at flere af vores producenter har udvidet garanti på enkelte dele såsom motorer, fjedrebrud mm.

Modtager du en vare med fejl eller mangel, udbedres denne som udgangspunkt ved reparation eller udskiftning af reservedel. Som alternativ ombyttes varen eller dele af denne, forudsat at det ikke medfører Søvn & Miljø uforholdsmæssige omkostninger.

Ønsker du at reklamere, kan du kontakte os på tlf. 42 12 33 66 eller sende en mail på sovnogmiljo@live.dk. For at kunne varetage reklamationen så hurtigt som muligt, kan det være en fordel, hvis du sender billeder af fejlen/manglen, samt dit fakturanummer.

Det er vigtigt, at vi får besked om en evt. fejl, så snart den bliver opdaget, da fejlen ellers kan forværres, og i værste tilfælde bevirke, at den ikke kan udbedres eller ombyttes.

Reklamationer på varer der er over 24 måneders garanti, er et spørgsmål om der fra producentens side er ydet ekstra garanti, på lige netop denne del, som er defekt.

En stor del af vores produkter er produceret af naturmaterialer, som kan have behov for regelmæssig pleje og vedligehold, da det ellers kan påvirke varens levetid.

Manglende vedligehold af produktet eller uhensigtsmæssig brug af produktet er hverken dækket af alm. købelov eller vores 24 måneders garanti.

Er du i tvivl om hvordan din vare skal vedligeholdes, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 42 12 33 66.

Betaling

På sovnogmiljo.dk kan der betales med følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard og Maestro. Der tages ikke gebyr ved betaling på soevnogmiljo.dk.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til nets i krypteret form (SSL), som det kun er dig og Nets der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Beløbet hæves først på dit betalingskort, når varerne sendes fra sovnogmiljo.dk. Der kan ikke trækkes et beløb der er større end det du har godkendt ved købet.

Det er også muligt at betale med bankoverførsel, og når din betaling er registreret, vil din vare blive ekspederet og afsendt.

30 dages prisgaranti

Søvn & miljø yder 30 dages prisgaranti på alle varer på hjemmesiden. Finder du en vare nøjagtig magen til, billigere på en anden webshop, så refunderer vi differencen til din bankkonto. Udgåede varer eller varer på udsalg i vores fysiske butik dækkes ikke af denne prisgaranti. Endvidere er ekstraordinære korte kampagnetilbud, såsom kø-tilbud med max-antal eller lign. eller momsfri søndag, ikke omfattet af prisgarantien.

Når du har afgivet din ordre i webshoppen, sender vi altid en ordrebekræftelse herunder information om leveringstiden.

30 dages ombytningsret

Hos søvn & miljø får du på udvalgte senge 30 dages ombytningsret på hårdheden.

Fortrydelsesret

Hos søvn & miljø har du 14 dages fuld returret ved ordrer i vores webshop. Derefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Der ydes ikke returret på senge, som er produceret i specialmål. Vil du returnere dine varer, så står du selv for at betale returfragten. Når vi har modtaget din vare, refunderer og tilbagebetaler vi beløbet til den bankkonto, hvor betalingen er trukket fra. Har du betalt via bankoverførsel, så skal du vedlægge dit ordrenummer, navn, adresse samt reg. nr. og kontonummer, således vi kan se, hvilken bankkonto beløbet skal returneres til.

Fejllevering og defekte varer - klageopslyninger

Hvis du, mod forventning, modtager en vare, der er defekt eller ikke lever op til kvalitet og forventninger, bedes du kontakte os hurtigst muligt via mail eller telefon - husk at oplyse dit ordrenummer. Herefter vil vi aftale, hvorvidt pengene skal retur, eller om der skal leveres en ny vare. 

Alternativt kan du indgive klage til Center for klageløsning - Carl Jakobsens Vej 35, 2500 Valby. Center for klageløsning finder du også via www.forbrug.dk. Eller du kan vælge at indgive din klage til Danske Møbelhandlere - Langebrogade 5, 1411 København. Du finder også Danske Møbelhandlere via via www.moebler.dk.
 
Er du beboende i et andet EU-land end Danmark, kan EU-Kommissionens online klageportal benyttes. Ved ingivelse af klage skal du angive vores e-mail adresse: sovnogmiljo@live.dk
Klagen indgives her:  http://ec.europa.eu/odr

Forbehold

Vi tager forbehold for billeder, indtastninger af størrelser / priser / garantiperioder.

Fragtfri levering*

*Der er fri fragt på alle vores senge og otiumstole til fastland og alle brofaste øer.
Tilbehør til senge og stole kan medleveres senge og stole gratis, men købes tilbehøret separat, koster det 49,00 kr. i forsendelse.

Levering er til døren / fortov. Puder, dyner og andet tilbehør sendes enten med Post Nord eller GLS.


Vi kan mod et tillæg bære varen op på en etage. Kontakt da os for en pris på telefon: +45 75151600.

Ved levering til Bornholm og andre ikke-brofaste adresser i Danmark, kontakt venligst kundeservice for pris på telefon: +45 75151600.

Senge og madrasser leveres for så vidt muligt af vore egne chauffører. Såfremt din ordre leveres af en anden fragtmand, så vil Søvn & Miljø ApS kontakte dig for nærmere aftale om levering.
Varerne leveres generelt usamlet.

Vi garanterer en god og sikker levering inden for 4 uger. Har du et akut behov, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os med forespørgsel på en specifik leveringsfrist på specifikke produkter.Vi bestræber os på hurtig levering. Skulle der opstå noget uforudset i forhold til din bestilling, vil vi selvfølgelig hurtigst muligt tage kontakt til dig, så der kan aftales nærmere omkring din bestilling.