Kun %1 tilbage

Prestige open-end sofa med el funktion

Fra 26.144,00 kr.

Ægte okselæder
Koldskum + cosyskum i sæde
3 slags arme
5 slags læder farver
Silikone i ryggen
Mål: 297 x 226 cm

Delbetaling
2.615 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 26.144 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 2.615 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 26.144 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Produktinformation

Hjort Knudsen Prestige open-end sofa med el funktion

Denne open end sofa er fra den kendte leverandør Hjort Knudsen.
Prestige sofaen er i den lækreste læder. Utrolig blød, og rigtig naturlig, da der kan være ar fra koen, eller insektbid i skindet. Denne læder er simpelthen utrolig lækker og åndbar.

Funktioner

Sofaen har EL-funktion i det ene sæde, hvor der sidder knapper i siden (ikke synlig), hvor du kan skubbe en automatisk indbygget fodskammel ud af sofaen.
Derudover, skiller denne sofa sig også ud fra den klassiske sofa, med koldskum i sæde som sikrer sig en god levetid, men den har nemlig også cosy skum i sæde, som giver en utrolig lækker og blød komfort. Derudover er der silikone i ryghynde som giver en lækker komfort

Denne sofa måler: 293 cm bred og 226 cm dyb
Sofaen består af: Arm - 80cm sæde - 80cm sæde - hjørnemodul + open-end

Byggesystem

Sofaen kommer ud af et byggesystem, som betyder at sofaen kan bygges og sammensættes så den passer dine ønsker og behov hvad angår mål farver og udtryk.
Sofaen kan fås med mindre hynder, større hynder, chaiselong, u-sofa osv.
Fås endda også som 3 pers. og 2 pers.
Kontakt os via chatten eller send en mail til [email protected] med evt. ønsker til ændringer, og så vil vi vende tilbage med en pris

Levering og montering

Vi leverer gratis i alle byer som fx København, Aarhus, Vejle, Kolding, Esbjerg, Aalborg, Odense, Herning. Derudover tilbyder vi gratis kantstens levering ved køb over 5.000kr.
Gratis montering i en radius af 70km fra Esbjerg. Gebyr forekommer ved levering til ikke brofaste øer
Ved spørgsmål ring til os på 75 15 16 00
Eller skriv en mail til [email protected]