Monaco Kontinental seng - 160/180x200 cm.

8.499,00 kr.

5 Zonet Pocket
160x200 cm. eller 180x200 cm.
Farver i lys grå, antracit eller blå
Medium eller fast hårdhed
Pris inklusiv topmadras

Delbetaling
850 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 8.499 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 850 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

BBC Monaco Kontinental seng 180x200 cm.

Er en super god og flot seng til prisen. Komforten på denne seng er fantastisk og designet er overlegent. Nederst på kontinental senge er der er boxmadras, med en skumkerne. Sengen er en lidt højere model og derfor er der valgt en skumkernen nederst, som er med til at stabiliserer sengen, så den ikke føles ustabil. Ovenpå boxmadrassen ligger der endnu en madras med 5-zonet pocket fjedrer, dette hjælper med at fordele din vægt bedst mulig for at give dig den perfekte søvn. 

Din madras hårdhed

Sengens madras fås i forskellige hårdheder så du kan opnå den bedste søvnoplevelse. Når du skal vælge hårdheden af madrassen skal du tage dig og din partners vægt og kropsbygning i betragtning.

Som tommelfingerregel gælder følgende:
Soft: Anbefales til personer under 70kg.
Medium: Anbefales til personer mellem 70-80kg.
Fast: Anbefales til personer mellem 80-95kg.
Xtra fast: Anbefales til personer over 95kg

BBC topmadrasser

Til BBC senge tilbyder vi 3 forskellige topmadrasser, hvor du kan vælge mellem latex, celsius eller XL.
Latex: Er fremstillet af naturens egne materialer og er allergivenlig. Latex sikrer en god ventilation af madrassen, god støtte og dejlig blød liggeflade. Latex er specielt kendt for at det er allergivenligt, flexibelt og elastisk.
Celcius/Visco: Er et temperatur- og trykfølsomt skum materiale. Når topmadrassen opvarmes af din krops vil den former sig og omfavne din krop, dette kan medvirke til optimal trykaflastning bedre blodcirkulation, og roligere søvn.
XL: Er en 10cm skum top med en blød og en hård side, dette gør at du har mulighed for at tilpasse sengen til lige præcis den hårdhed som der passer dig. Hvis du for eksempel ændrer behov med årene, kan du blot vende topmadrassen for en anden følelse.

Levering og montering

Gratis kantstens levering ved køb over 5.000 kr.
Gebyr forekommer ved levering på ikke brofaste øer
Ved spørgsmål ring til os på: 75 15 16 00 Eller skriv en mail til os på: [email protected]