Kun %1 tilbage

Jensen Ambassadør vendbar madras - Flere størrelser

Fra 7.069,00 kr.

3 cm. Cellex XS polstring
Patenteret "Aloy fjeder"
Fås i flere farver
fås i flere hårheder
Priser er ekskl. topmadras

Delbetaling
707 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 7.069 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 707 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.069 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Jensen Ambassadør vendbar madras

Målet med at finde den optimale liggekomfort, er drivkraften bag de innovationer som har givet Jensen et stærkt navn i branchen. Flere nye trykaflastende materialer og opbygningsløsninger, har gennem årene båret vort signatur. Zoneinddelte Alloy fjedersystemer er et af de mange eksempler. Yderligere optimering af zonetankegangen, ved brug af stretchmaterialer, er et andet.

I kombination med specielt udvalgte materialer har Jensen® Original zonesystem Alloy Pocket fjedersystem 12,5 cm blød skulderzone og indbygget lændestøtte. Ambassadør har Stretch i alle liggeflader hvilket gør, at kroppen synker ned i sengen og får støtte og aflastning af det zoneinddelt fjedersystem.
Ambassadør er polstret med en 4CM tyk Cellex polstring, for at give en eksklusiv komfort.

Madrassen er vendbar og kommer "løs" med betræk udenom, som betyder at du kan udskifte din nuværende elevationsseng ved kun at skifte hovedmadrassen ud med fx denne Jensen vendbar madras. Så behøves du ikke til at købe helt ny seng.

Madrassen er opdelt i zoner, så du får en mere fast lændezone men samtidig en lidt blødere skulderzone i madrassen, så du får en optimal søvn igennem natten. Madrassen er opdelt efter kroppen, så vi får en god ergonomi.

Du kan også udskifte din komfort i din gamle kontinental seng samt elevationsseng blot ved at udskifte jeres nuværende madras med denne top kvalitets madras fra Jensen.

Evt. ring ind til butikken for at høre mere og få en god vejledning på: 75 15 16 00
Vi har også butik på: Stormgade 133 A, 6715 Esbjerg. Her kan du prøve samt se denne madras.

Evt. læs mere om den vendbare madras på dette link fra Jensens hjemmeside: https://jensen-beds.com/dk/senge/ambassador-sc21/vendbar-madras/

Din madras hårdhed

Sengens madras fås i forskellige hårdheder så du kan opnå den bedste søvnoplevelse. Når du skal vælge hårdheden af madrassen skal du tage dig og din partners vægt og kropsbygning i betragtning.

Som tommelfingerregel gælder følgende:
Soft: Anbefales til personer under 50kg.
Medium: Anbefales til personer mellem 50-75kg.
Fast: Anbefales til personer mellem 75-95kg.
Xtra fast: Anbefales til personer over 95kg

Levering & montering

Gratis kantstens levering ved køb over 5.000kr. Gebyr forekommer ved levering på ikke brofaste øer
Gratis montering i en radius af 70 km. fra Esbjerg
Ved spørgsmål ring til os på 75 15 16 00
Eller skriv en mail til [email protected]