Kun %1 tilbage

Jensen Ambassadør AQ1 elevation 160/180x200

Fra 35.606,00 kr.

Patenteret "Alloy Pocket Fjeder"
Svanemærket
5 zonet pocket madras
Fås i flere farver
Fås i flere hårdheder

Delbetaling
3.561 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 35.606 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 3.561 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 35.606 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Jensen Ambassadør AQ1 Elevation seng 180x200 cm.

Kombinerer det flotte og enkle design fra bokssengen med elevationssengens mange fordele. 
Madras og ramme er samlet i ét, som forhindrer at madrassen skrider ud og giver derved en mere rolig søvn. Sengens udseende ligner en kontinentalseng så længe elevationen ikke er i brug.
Den fremstår altid pæn og indbydende, og madrassen er nem at vende på grund af den skjulte lynlås.

Jensen Topmadrasser

Den rette topmadras gør en god nattesøvn endnu bedre. Jensens topmadrasser er designet og udviklet i de rette materialer og med de rigtige egenskaber. Inspirationen er taget fra de gamle norske strikkeopskrifter, og fra de norske folkedragter. Jensen zonesystem med de 5 bløde eller faste zoner er let genkendelige i designet. Afsluttelig med en glans i bunden af stoffet, som giver ekstra dybde til designudtrykket.

Vælg mellem de 5 forskellige topmadrasser:
Softline 1: 8 cm. topmadras med Cellex XS skum. Cellex XS skum har en god luft og fugttransporterende egenskab. Topmadrassen er plan på den ene side, og "rillet" på den anden side, som gør at du har 2 forskellige komfortsider. Topmadrassen indeholder også Lyocell som holder sengen "friskere", mere hygiejnisk og mere tør.
Softline 2: 9 cm. topmadras med Cellex XO skum. Denne topmadras har alle de gode egenskaber som Softline 1 men blot et tykkere lag.
Softline 3: 9 cm. topmadras med Innergetic Latex kerne. Latex er et naturmateriale og har en åben cellestruktur, som gør latexen åndbar som betyder at den har en god luft- og fugttransporterende egenskab. Topmadrassen er plan på den ene side, og rillet på den anden side, som giver 2 forskellige fornemmelser når du sover. ligeledes er latex med at give en sundere og renere sovemiljø, fx trives bakterier og husdyrsmider dårligt i latex.
TempSmart: 9 cm. topmadras, meget lignende softline 3, dog har denne topmadras termostatkontrol, som går ind og balancerer temperaturen. Topmadrassen består af flere millioner mikrokapsler som tilpasser sig hudens klima fx ved at frigive overflødig varme efter behov. Topmadrassen indeholder også "Sensity" som sørger for at holde sengen mere naturligt frisk, mere tør og mere hygiejnisk.
StarRose: 10 cm. luksuriøs topmadras, som indeholder Innergetic Sonocore Latex. Dette er en af Jensens helt unikke topmadras, da den har et luksuriøs og nydeligt quiltet design. Derudover så er betrækket Kairo Kashmir-kvalitet, som giver en "blød fornemmelse". Denne topmadras skal vælges for en ekstra "blød" komfort. Kernen i topmadrassen er plan på den ene side, og "rillet" på den anden, som giver 2 forskellige fornemmelser.

Din madras hårdhed

Sengens madras fås i forskellige hårdheder så du kan opnå den bedste søvnoplevelse. Når du skal vælge hårdheden af madrassen skal du tage dig og din partners vægt og kropsbygning i betragtning.

Som tommelfingerregel gælder følgende:
Soft: Anbefales til personer under 50kg.
Medium: Anbefales til personer mellem 50-75kg.
Fast: Anbefales til personer mellem 75-95kg.
Xtra fast: Anbefales til personer over 95kg

Levering og montering

Gratis kantstens levering ved køb over 5.000kr. Gebyr forekommer ved levering på ikke brofaste øer
Ved spørgsmål ring til os på 75 15 16 00
Eller skriv en mail til [email protected]