Kun %1 tilbage

Dunlopillo Pure Kontinental seng - Dobbeltseng

Fra 21.361,00 kr.

Fås i størrelse flere størrelser
Fås i Medium, fast eller x-fast madras
Lynlås så inderkernen kan vendes
7 zonet madras
Allergivenlig & varmeregulerende

Delbetaling
2.137 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 21.361 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 2.137 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 21.361 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Dunlopillo Pure kontinental seng - dobbeltseng

Forbedr din søvnkomfort med Dunlopillo

Pure Kontinental sengen er kendetegnet ved, at de to madrasser er forenet i ét betræk. Dette gør det nemt at kombinere fasthed og støtte for maksimal komfort. Madrassen tilpasser sig din krop med syv komfortzoner, en 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra komfortlag på 5 cm.

Sengen er konstrueret med en 12 cm fingerflettet træramme. Betrækket på madrassens liggeflade er monteret med en lynlås, der kan åbnes, så det kan tages af og vaskes. Dette giver også mulighed for at vende madraskernen. Pure Kontinental er designet til dem, der ønsker enkelhed og elegance.

Vælg din egen komfort med vores unikke topmadrasser

Med alle Dunlopillo senge har du mulighed for at vælge din helt egen komfort. Dunlopillo topmadrasser kommer i 5 forskellige varianter. Alle varianter indeholder den originale Dunlopillo naturlatex og leveres med et kølende Dunlopillo Cool betræk.

Dunlopillos naturlatex i topmadrasserne har en helt unik udformning med 2 sider. Den bølgede side giver dybde, mens den flade side giver en mere fast fornemmelse. Dette sikrer, at du får en komfort, der er tilpasset din krop.

Hollowfibre

Alle vores topmadrasser indeholder Hollow-fibre i betrækket. Dets unikke egenskaber sikrer, at topmadrassen bevare sin form bedre over tid, øger luftcirkulationen og optimerer fugtbalancen.