Kun %1 tilbage

Dunlopillo Passion Kontinental seng - 140x200 cm.

Fra 19.150,00 kr.

Fås med medium, fast eller X-fast madras
Lynlås, så inderkernen kan vendes
7 zonet madras
16 cm. naturlatex kerne
Allergivenlig & varmeregulerende

Delbetaling
1.915 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 19.150 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 1.915 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.150 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Dunlopillo Passion kontinental seng - 140x200 cm

En ideel afbalanceret seng

Passion Kontinental er en seng i perfekt balance, der er udviklet af allergivenlige naturmaterialer. Den har syv komfortzoner og en 16 cm naturlatex-kerne, der giver optimal støtte og komfort under din søvn. Kontinentalsengen er konstrueret med en 12 cm fingerflettet træramme.

Sengen skiller sig ud ved, at den nederste del har et ekstra komfortlag på 3 cm og 15 cm pocketfjedre, og de to madrasser er forenet i ét betræk. Dette gør det let at tilpasse sengen til den rette støtte og fasthed. Du har også mulighed for at vende naturlatex-kernen.

Bygget med god samvittighed

Trærammen i denne seng er naturligvis lavet af FSC-certificeret træ.

Dette påvirker ikke sengens komfort, men det betyder, at sengen er produceret med omtanke, så du kan sove i den med en god samvittighed. Og en god samvittighed er bestemt ikke dårligt for din nattesøvn.

Vælg din egen komfort med vores unikke topmadrasser:

Med alle Dunlopillo senge får du mulighed for at vælge din helt egen komfort. Dunlopillo topmadrasser findes i fem forskellige varianter. Alle varianter indeholder den originale Dunlopillo naturlatex og leveres med et kølende Dunlopillo Cool betræk.

Dunlopillos naturlatex i topmadrasserne har endda en unik udformning med to sider. Den bølgede side giver dybde, mens den flade side giver en mere fast fornemmelse. På den måde er du garanteret en komfort, der er tilpasset din krop.

Hollowfibre

Alle vores topmadrasser indeholder Hollow-fibre i betrækket. Dets unikke egenskaber sikrer, at topmadrassen bevare sin form bedre over tid, øger luftcirkulationen og optimerer fugtbalancen.