Kun %1 tilbage

Dunlopillo Passion boxmadras seng - Enkeltseng

Fra 11.128,00 kr.

Fås i Medium, fast eller x-fast madras
Lynlås så inderkernen kan vendes
7 zonet madras
Allergivenlig & varmeregulerende
16 cm naturlatex kerne
3 cm. ekstra komfort latex lag

Delbetaling
1.113 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 11.128 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 1.113 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.128 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Dunlopillo Passion boxmadras seng - enkeltseng

Den behagelige oplevelse

Passion Box er en simpel og naturligt afbalanceret seng, der er lavet af allergivenlige naturmaterialer. Den kombinerer naturlatex og pocketfjedre på en unik måde. Sengen har en luksuriøs kerne af naturlatex på 16 cm samt et ekstra komfortlag af 3 cm og 7 cm pocketfjedre i bunden.

Med syv unikke komfortzoner tilpasser madrassen sig altid til din krop og giver dig en fantastisk søvnoplevelse. Sengen har en træramme, der er fingerflettet og har en tykkelse på 12 cm. I overfladen af madrassen er der en lynlås, der kan åbnes, hvilket gør det nemmere at vende kernen.

Bæredygtig konstruktion

Trærammen i denne seng er naturligvis lavet af FSC-certificeret træ.

Dette påvirker ikke sengens komfort, men det sikrer, at sengen er fremstillet med omtanke, så du kan sove i den med god samvittighed. Og en god samvittighed er ikke dårligt for nattesøvnen.

Komfort

Vælg din egen komfort med vores unikke topmadrasser Med alle Dunlopillo senge får du mulighed for at vælge din helt egen komfort. Dunlopillo topmadrasser fås i fem forskellige varianter. Alle varianter har den originale Dunlopillo naturlatex og leveres med et kølende Dunlopillo Cool betræk.

Dunlopillos naturlatex i topmadrasserne har endda en unik form med to sider. Den bølgede side giver dybde, mens den flade side giver en mere fast fornemmelse. På den måde er du garanteret en komfort, der er tilpasset din krop.

Hollowfibre

Alle vores topmadrasser indeholder Hollow-fibre i betrækket. Dets unikke egenskaber sikrer, at topmadrassen bevarer sin form bedre over tid, øger luftcirkulationen og optimerer fugtbalancen.