Kun %1 tilbage

Choice Hjørnesofa

Fra 11.922,00 kr.

Hjørnesofa med chaiselong
Polstret med slidstærkt møbelstof
Vælg mellem venstre eller højrevendt
Vælg mellem 3 forskellige ben
Mulighed for tilkøb af nakkepuder
Ønskes andre opstillinger? kontakt butikken

Delbetaling
1.193 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 11.922 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 1.193 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.922 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Produktinformation

Hjort Knudsen Choice hjørnesofa med chaiselong

Er et modulsystem med over 30 forskellige moduler. Fordelen ved dette byggesystem er at man næsten kan ramme alle mål og det giver dig den største fleksibilitet i forhold til farver og materialer så den kan faktisk tilpasses efter dine ønsker så den passer dit hjem

Modellen du kan købe her på webshoppen er en hjørnesofa med chaiselong den måler:
315x245 cm. Chaiselong måler 150 cm. ud. du kan vælge mellem et udvalg af stoffarver og om den skal være højre eller venstrevendt samt 3 forskellige farver ben. dertil kan der tilkøbes nakkepuder for ekstra komfort.

Hvis denne model ikke passer dine behov og ønsker så tøv ikke med at tage kontakt til os, så vil vi gerne hjælpe dig med at konstruere din nye sofa.

Levering & montering

Vi leverer gratis i alle byer som fx København, Aarhus, Vejle, Kolding, Esbjerg, Aalborg, Odense, Herning. Derudover tilbyder vi gratis montering i en radius af 70km fra Esbjerg. Gebyr forekommer ved levering til ikke brofaste øer
Ved spørgsmål ring til os på 75 15 16 00
Eller skriv en mail til [email protected]