Et billede af Steven  Kieler

Steven Kieler

Stilling/arbejdsområde

Møbel- & Sengesælger med ekspertise indenfor senge

Erfaring

Jeg startede som elev i Søvn & Miljø i 2021, og blev færdigudlært i starten af 2023. Jeg arbejder nu fuldtid i Søvn & Miljø samt Danbo møbler Esbjerg.

Mine interesser

Venner & familie. Kan godt lide at se basketball & UFC. Kan lige så meget lide en aften derhjemme som en aften ude.

Når jeg ikke er på arbejde så…

Prøver jeg at skaffe tid til venner & familie, samt ser hvad dagen byder på.

Hvem er jeg

Steven Kieler, 24 år gammel, bosat i Esbjerg, men kommer fra Sønderjylland omkring Tønder.

Sådan vælger du den perfekte seng til en god nattesøvn

Dame i den perfekte seng

En god nattesøvn er afgørende for vores velvære og generelle sundhed. En af de vigtigste faktorer, der påvirker vores søvnkvalitet, er den seng, vi sover i. Men med så mange forskellige sengetyper og mærker på markedet kan det være overvældende at finde den rigtige seng til vores individuelle behov. I dette indlæg vil jeg give jer nogle nyttige tips til at vælge den perfekte seng, der passer til din søvnposition, kropstype og præferencer.

Læs mere