Et billede af Niels Peder Hansen

Niels Peder Hansen

Stilling

Møbelhandler med speciale i senge

Erfaring

Har været i møbelbranchen i 25 år og har derfor en bred og stor erfaring inden for branchen

Interesser

Nyder tiden sammen med min kone og venner til god mad og et godt glas vin.

Når jeg ikke er på arbejde...

Så nyder jeg at passe mit hus, have og tage på camping med fruen.

Hvem er jeg

Mit navn er Niels Peder og har været hos Søvn & Miljø samt Danbo møbler Esbjerg siden 2019 og gør altid mit bedste for at finde den rigtige løsning til dine behov.

Ultimativ guide: Pleje og vedligeholdelse af møbler til langvarig skønhed

Dame plejer bord

At investere i kvalitetsmøbler er en beslutning, der kan give glæde og funktionalitet i årevis. Men for at sikre, at dine møbler forbliver smukke og i god stand, er det vigtigt at pleje og vedligeholde dem korrekt. I denne ultimative guide vil vi dele essentielle tips og idéer til, hvordan du forlænger levetiden på dine møbler og bevarer deres naturlige skønhed.

Læs mere