Alison armstol

1.699,00 kr.

Beige stof
Sort metal stel
100% FSC certificeret
Svensk design

Alison Armstol

Alison armstol i beige stof med pulverlakerede sorte metalben. Det polstrede sæde og de høje armlæn gør stolen behagelig at sidde i. Alison har et slidstærkt stof i en beige/jordfarve. Bemærk venligst, at farven på det beige stof i nogle lys opfattes som lysegrå. Træet inde i sædet er 100% FSC-certificeret.

Dimensioner

Bredde: 58 cm.
Højde: 89 cm.
Dybde: 59 cm.
Sæde bredde: 41 cm.
Sæde dybde: 44 cm.
Sæde højde: 47 cm.

Producenten bag

Rowico Home tror på at passe på naturen og dens ressourcer efter bedste evne. Deres Mærke "BÆREDYGTIG" betyder, at møblet er fremstillet med hensyn til miljøet, både hvad angår materialevalg og fremstillingsproces. Møblerne er desuden FSC®-certificerede, hvilket betyder, at alt træ kommer fra ansvarlig skovdrift, der tager hensyn til mennesker og miljø.
 
FSC står for Forest Stewardship Council, som er en uafhængig, international medlemsorganisation, der arbejder på at opnå miljørigtig, socialt ansvarlig og økonomisk robust udnyttelse af verdens skove, gennem sit FSC-certificeringssystem. For at en virksomhed kan kalde sig FSC®-certificeret, skal den have 100 % styr på sine forsyningskæder og sine lagre. Regelmæssige revisioner udføres af en ekstern part.