Kategorier
25 års erfaring
100% Prisgaranti
Fysisk butik
Find det møbel der passer netop til dig
Ønsker du specialmål, kontakt os
Vi hjælper også med senge i specialmål

Søvn & Miljø - Altid Danmarks bedste priser

Gratis levering og montering med egne chauffør

Hos Søvn & Miljø Tilbyder vi altid gratis levering ved køb over 5.000 kr. Vi har egne faguddannet chauffør så vi garantere god service. Derudover har vi mere en 30 års erfaring med salg af møbler.

Stort udvalg af af møbler

Udvalget består af senge, boxmadrasser, sovesofaer, elevationssenge, otiumstole, sofaer, spisebordsstole og alt andet til hjemmet til de bedste priser i landet.

Hos Søvn & Miljø sælger vi senge, otiumstole, sofaer, spiseborde, borde, stole, spisebordsstole til lave priser, og vi tilbyder fri levering med i handlen ved køb over 5.000,-. Hos Søvn & Miljø har vi altid lave priser på Jensen senge, elevationssenge, kontinental senge, boxmadrasser, sovesofaer, otiumstole og meget mere. Søvn & Miljø er ikke bare en webshopforhandler af senge og madrasser - det er også en specialforretning med to beliggenheder i Esbjerg, hvor du altid er velkommen. Den målsætning prøver vi hver dag at leve op til med vores store udvalg af elevationssengeboxmadrasser, kontinental sengesovesofaerspringmadrasser og hvilestole

Hos Søvn og Miljø har vi en stor passion og viden om senge - og en ligeså stor passion for at hjælpe vores kunder, der er på udkig efter senge, madrasser eller otiumstole. Derfor er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål omkring et møbel eller seng.

Stort udvalg af senge fra velkendte brands

Jensen senge, Dunlopillo senge, Wonderland senge og andre kendte sengebrands.

Vi har et stort udvalg af elevationssenge, kontinental senge, sovesofaer, Dunloillo senge, Jensen senge, mange flere typer af senge og brands.
Uanset om du er på udkig efter en billig seng på udsalg, eller om du søger en luksus seng, kan vi hjælpe dig.
Sovesofaer med chaiselong er især blevet populært både på teenageværelser og gæsteværelser. Søger du en sovesofa med chaiselong på tilbud, er du kommet til den rette webshop/sengeforhandler.

Boxmadrasser og springmadrasser

Vi har også boxmadrasser, som er én af de mest populære sengetyper i Danmark - og det er med god grund. En boxmadras giver dig kKomfort og simplicitet - og boxmadrasser er enkelt sagt bare en rigtig god seng.
Springmadrasser fås også hos Søvn & Miljø, og søger du en springmadras i fx str. 140x200 eller 160x200, er du kommet til den helt rette. Vi har mange forskellige madras-størrelser, og hos os kan du ofte på et godt tilbud på en springmadras.

Kontinental senge

Ligeledes har vi kontinental senge, som er enkle, komfortable og æstetiske senge. Søger du en kontinental seng på tilbud, kan du ofte finde en sådan hos Søvn & Miljø.
En kontinental seng er ikke bare en seng - det er som regel også det flotteste møbel i lokalet. Med en kontinental seng får du design og fabelagtig søvn. 

Sofaer

Vi kan lave sofaer i alle størrelser, farver og former. Vi bestræber os efter at finde den sofa som passer ind i dit hjem, Vores fagudlærte personale sørger for at du kan føle dig tryg når du handler i en af vores butikker.

Sovesofaer med chaiselong

Sovesofa med og uden chaiselong er især populært blandt teenagere og på andre værelser, hvor der er brug for en 2 i 1 løsning. Sovesofaer giver oceaner af plads, hvor du samtidig får komfort. Sovesofaer på tilbud er noget, du ofte ser hos Søvn & Miljø - og vi har faste lave priser på sovesofaer.

Otiumstole

En otium stol er en lænestol eller hvilestol, som kan lænes tilbage - og en otiumstol er særligt god, hvis du har brug for lidt ekstra plads eller støtte til at rejse eller sætte dig ned.
Otiumstole giver komfort og ses også i hjemmene hos den yngre generation.

Derfor skal du købe dit møbel hos Søvn & Miljø

Hos Søvn & Miljø finder du altid markedets bedste priser, tilbud og udsalg på senge, otiumstole og madrasser - samtidig med at vores udvalg af senge er de bedste på markedet både på kvalitet, design og pris. Vi levere og montere jeres møbel kvit og frit ved køb over 5.000,-
Vores sælgere har op til 30 års erfaring inden for møbler og senge. Vi gør alt, hvad vi kan for at uddanne vores personale løbende, så de kan hjælpe dig bedst muligt - og sørge for at du får den rigtige seng eller møbel

Kundeservice i top

Kundeservice er vores største prioritet hos Søvn & Miljø, og vi bestræber os på at give dig som kunde i webshoppen den samme gode kundeservice som i den fysiske butik.
Vi ønsker at finde frem til dit behov og krav inden senge/madrasser/hvilestol og bruger vores ekspertise til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på følgende:
E-mail - iinfo@soevnogmiljoe.dk 
Telefon - 75151600.